Skattekungen.se hjälper privatpersoner att räkna på deklarationen

Skattekungen.se underlättar för privatpersoner vid beräkning av , . Detta gäller allt ifrån dubbelt boende som student/arbetare (inkomstdeklaration 1), resa till och från jobbet, försäljning av värdepapper (K4) och försäljning av bostad (k5 och k6). Väl inne på sidan får privatpersonen besvara några få frågor som tar cirka 2-5 minuter att fylla i och sedan får man ett svar direkt!

Svaret innehåller färdiga beräkningar och en guide som visar hur man kan fylla i sina avdrag i skatteverkets blanketter/e-tjänst. Bolaget beskrivs lättast genom sin slogan; skatta rätt & väldigt lätt!

Fokus på Semplicitas tjänster är att ta komplexa ekonomiska beräkningar och presentera dessa på ett mycket enkelt och pedagogiskt sätt. ”För oss känns det viktigt att ha en lätthanterlig och självbeskrivande tjänst som alla Sveriges invånare skall ha lätt att förstå; oavsett ålder, och oavsett ursprung.

Tjänsten skattekungen.se är enbart startskottet för bolaget som har som vision att utmana många av samhällets stora komplexa, och vanligtvis dyra tjänster, för privatpersoner.

You may also like...